2
13

Pertandingan Berkongsi Cerita Takaful Malaysia

Jom kita share cerita.

Takaful Malaysia menerusi fanpage facebooknya  sedang mengadakan pertandingan berkongsi cerita. Cerita yang kena anda kongsikan ialah kisah anda ketika anda berasa selamat dan dilindungi.

Cara-caranya ialah anda pergi ke fanpage facebook Takaful Malaysia. Kat situ ada butang “Click HERE to share your story”. Klik butang tu, masukkan maklumat diri anda seperti yang diminta dan mula kongsi cerita anda. Senang bukan?

Apa hadiahnya? Hadiahnya ialah:

  • Setiap minggu Takaful Malaysia akan memilih 1 pemenang dan dua naib juara. Cerita yang berjaya bakal menerima baucar membeli-belah RM100 (1 X Pemenang Mingguan untuk setiap minggu). Manakala, dua pemenang naib juara akan menerima baucer membeli-belah RM50.
  • selepas 4 minggu, kesemua pemenang yang memenangi baucer RM100 akan memasuki satu pertandingan undian dan berpeluang memenangi sebuah Samsung Galaxy Tab 2!

Sebarkan berita baik ini dan dapatkan kawan-kawan anda untuk mengundi anda, cerita dengan undian terbanyak akan memenangi pertandingan ini.

Sementara itu Takaful Malaysia ada menyediakan pelan perlindungan takaful berserta simpanan dan pelaburan. Pelan ini juga boleh disertakan sekali dengan Kad Perubatan Mygenmedic Takaful Malaysia.

Kad perubatan Takaful Malaysia adalah antara kad perubatan yang terbaik di Malaysia di mana ianya tidak memerlukan langsung bayaran co-takaful atapun co-payment seperti syarikat-syarikat insurans yang lain. Di sini peserta hanya perlu menunjukkan kad perubatan dan kemasukan ke hospital akan diuruskan semuanya oleh Takaful Malaysia. Ia benar-benar cashless!!!

Untuk maklumat lanjut anda boleh hubungi saya:

Ishak Ismail
Unit Manager Takaful Malaysia
0139997755

 

8,808 total views, 2 views today

Show Comments

No Responses Yet

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: