3
9

Kopi Lambak, Igauan Peminat Kopi Masa Kini

Fenomena Kopi Lambak

Kopi Lambak… Pertama kali aku dengar nama ni apabila rakan aku post gambarnya bersama gerai (booth) kopi itu di Facebook bulan lepas. Macam best je nama tu. Catchy!!!

kopi lambak

Sebagai peminat kopi, akuku terus membuat sedikit kajian melalui pembacaan tentang kopi ini. Memang terbaik. Apa yang aku nak pada kopi memang ada pada kopi ini…

Jom baca sebab apa aku kata kopi lambak ini menepati citarasa aku sebagai peminta kopi:

1. Aroma yang mengasyikkan
Dari jauh aroma yg mengasyikkan ini akan menerpa hidung. Memang best baunya. Sesiapa yang terhidu wangi aroma kopi ini pasti akan tertanya-tanya, bagaimana agaknya rasa kopi ini.

2. Rasa yang lazat
Untuk peminat kopi rasa kopi ini memang menusuk kalbu. Hirupan pertama sudah dapat menggambarkan kesedapan dan kenikmatan kopi ini.

3. Harga
harganya yang berpatutan memang tidak menjadi masalah setakat kaki kopi nak melantak 3 gelas kopi sekali gus.

Jadi apa lagi yang peminta kopi inginkan daripada satu-satu jenama kopi? aroma mengasyikkan, rasa pulak lazat, ditambah lagi dengan harga yang berpatutan. 3 faktor ini dah cukup untuk aku katakan yang kopi lambak ini bakal menjadi igauan kaki lepak peminat kopi.

Kepada yang nak tahu lebih lanjut berkaitan kopi ini, korang hubungi member aku Ana Zarin 013-9997755. Dia ni pengedar utama kopi ini.

8,998 total views, 2 views today

Show Comments

2 Comments

  1. pikiranku 2 October, 2016

Leave a Reply